brand
Cosabella
Luxurious lingerie designed for you

Cosabella werd in 1983 opgericht door Valeria en Ugo Campello. Anno 2022, bijna 40 jaar later, wordt de lingerie van Cosabella nog steeds met dezelfde passie en creativiteit gemaakt in Italië. En daar zijn Valeria en Ugo terecht trots op.

Cosabella laat zich inspireren door de moderne vrouw, maar combineert dat met traditioneel Italiaans vakmanschap én geavanceerde innovaties in materiaal en productietechnieken. Cosabella creëert tijdloze ontwerpen, met een ongeëvenaarde pasvorm die de draagster een confidence boost geeft en ruimte geef aan persoonlijke stijl en flair.

Alle items van Cosabella worden – van begin tot eind – in Italië gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. Elk product wordt door de beste ambachtslieden met veel zorg vervaardigd. Zo kan het maken van één Cosabella string wel 10 uur handwerk vragen!

Waar Cosabella in uitblinkt, zijn de prachtige kleuren van de materialen waarmee jij als drager je eigen, unieke stijl uitdraagt. Cosabella beschikt in Camo (Italië) over een geavanceerd kleurenlaboratorium waar experts zich bezighouden met verfbaden, kleuren en prints.  De kleuren van Cosabella ontstaan uit natuurlijke kleurstoffen, met technieken die onze ambachtslieden uit de Renaissance hebben gehaald. Elk item van Cosabella is een kunstwerk op zich, want het hele kleurproces wordt druppel voor druppel uitgevoerd. Pure kunst!